Bachata Passion: passie voor de bachata

Ons dansgezelschap is gepassioneerd over de bachata en biedt jou danslessen, workshops, bootcamps en shows. Spreading the passion!

Bachata als openingsdans bruiloft leren

Wil je echt een unieke openingsdans? Kies er dan voor om de bachata als openingsdans van je bruiloft te leren in Den Haag bij Bachata Passion! Met onze privédanslessen voor je huwelijk zorgen wij ervoor dat jullie straks samen op de dansvloer stralen. Voor een extra bijzondere ervaring en een verpletterende indruk op jullie gasten!

Waarom de bachata?

Bachata is een hele rustige, romantische en sensuele dansvorm. Er komt uitdagend, maar geen onmogelijk voetenwerk aan te pas en de dans is een mooie, intieme manier van bewegen. Bovendien is deze variant weer eens iets anders dan schuifelen of een andere typische manier van dansen. Perfect voor de openingsdans van je bruiloft dus! Zeker aangezien er van alles mogelijk is met de bachata. Niet alleen omdat er diverse stijlen (van traditioneel tot Bachata Sensual) bestaan, maar ook omdat we verschillende elementen kunnen combineren tot een écht originele openingsdans. Uiteraard maakt het verder niet uit of je al een gevorderd danser bent of denkt dat je twee linkervoeten hebt. Dankzij onze ervaring en onze passie voor de bachata zorgen wij altijd voor een dansles voor jullie bruiloft die helemaal op jullie wensen en niveau aansluit.

Over onze openingsdanslessen

De openingsdans van je bruiloft leren lijkt misschien een hele klus. De dansleraren van Bachata Passion helpen je hier met alle plezier bij. Niet alleen passen we de privédansles voor de bruiloft aan op jouw niveau, we zorgen eveneens dat het allemaal past bij de rest van de grote dag. Geef vooral jullie nummer aan en wij maken een choreografie op maat op jullie liedje! Zo maken wij leren dansen voor de bruiloft makkelijk én leuk. Bij ons jullie openingsdans leren is op zichzelf al een ervaring om nooit te vergeten!

Dansles voor je openingsdans volgen? Bespreek jouw situatie en wensen met Bachata Passion door te bellen naar 085-0013435 of door het contactformulier bovenaan de pagina in te vullen. Je bent welkom op de Dance Academy in Den Haag of kunt ons op locatie langs laten komen. Wij bezorgen je een romantische openingsdans om nooit te vergeten.

Join the passion!

Neem contact op met Bachata Passion