Bachata Passion: passie voor de bachata

Ons dansgezelschap is gepassioneerd over de bachata en biedt jou danslessen, workshops, bootcamps en shows. Spreading the passion!

Dansworkshop bachata als origineel personeelsuitje

Zoek je nog een idee voor een uniek bedrijfsuitje? Samen leren dansen is de perfecte manier om onderlinge communicatie, samenwerking en vertrouwen te verbeteren! Bachata Passion verzorgt graag een dansworkshop in Den Haag of op een andere locatie voor jullie. Geschikt voor beginners en gevorderden, voor dames en heren én voor kleine of grotere groepen.

Ideaal voor teambuilding

Een personeelsuitje is elke keer weer een beleving voor een team. Daarom is het belangrijk dat de gekozen activiteit zowel gezellig als nuttig is. Een bachataworkshop is om die reden een ideale keuze. Door samen te dansen, leren deelnemers elkaar te volgen, elkaar te leiden en non-verbaal te communiceren. Daarbij brengt het dansen veel plezier met zich mee. Op die manier is de activiteit leuk, maar leer je er evengoed iets van. De resultaten van de dansworkshop zullen op de werkvloer terug te zien zijn. Medewerkers hebben elkaar beter leren kennen, hebben meer vertrouwen in zichzelf en in elkaar en beschikken zo over een betere onderlinge samenwerking. En dat komt het gehele bedrijf op zijn beurt weer ten goede!

Activiteit en entertainment

Tijdens de workshop bachata zorgen onze enthousiaste en ervaren dansdocenten niet alleen voor de nodige instructie, maar ook voor recreatie. Van tevoren geven zij namelijk een demonstratie in de vorm van een dansshow om te laten zien wat er allemaal mogelijk is en om een indruk te geven van hoe de bachata er überhaupt uitziet. Zeker in het geval van een groot gezelschap is dit een mooie toevoeging aan de workshop. Natuurlijk zorgen wij er te allen tijde voor dat de workshop aansluit op jullie wensen en jullie niveau. Overigens zijn wij behalve voor een teamuitje eveneens in te schakelen voor bijvoorbeeld feesten en evenementen.

Combineer het beste van zelf bezig zijn en recreatie door Bachata Passion uit Den Haag in te schakelen om een workshop als personeelsuitje te organiseren. Je bereikt ons voor vragen of een afspraak via het telefoonnummer 085-0013435 of het bovenstaande contactformulier. We hopen je spoedig van dienst te mogen zijn!

Join the passion!

Neem contact op met Bachata Passion