Bachata Passion: passie voor de bachata

Ons dansgezelschap is gepassioneerd over de bachata en biedt jou danslessen, workshops, bootcamps en shows. Spreading the passion!

Dansvoorstelling van Bachata Passion

Bachata Passion heeft passie voor de bachata. Daarom zijn wij regelmatig op een podium of dansvloer te vinden. Geniet van een dansvoorstelling in Den Haag of elders binnen of zelfs buiten Nederland! Tevens zijn wij te boeken om op te treden tijdens jouw feest of andere bijeenkomst. Overal mogelijk en geheel naar jouw wensen.

Flitsende bachatashows

Met regelmaat zijn onze dansleraren te bewonderen tijdens een dansoptreden. Onze missie is per slot van rekening het plezier en de schoonheid van de bachata onder zo veel mogelijk mensen bekend maken! Op de Dance Academy, onze unieke bachataschool in Den Haag, trainen we bovendien 7 dagen per week de showteams in allerlei stijlen. Zo zijn we bekend met de traditionele Dominicaanse bachata, maar eveneens gespecialiseerd in de Bachata Sensual. We hebben zelfs door elementen uit verschillende vormen te combineren onze eigen BP-stijl ontwikkeld. Daardoor kunnen wij op elke soort gelegenheid wel een optreden dat bij de sfeer past geven. In onze agenda zie je precies wanneer wij waar te vinden zijn.

Privébachata-optreden

Komen de data in onze agenda je niet goed uit of staat er binnenkort een gelegenheid op de planning waar je nog entertainment voor zoekt? Bachata Passion is evengoed in te huren voor een dansvoorstelling op locatie! In principe kunnen wij door heel Nederland op elke gewenste locatie wel langskomen – als we er maar kunnen dansen! Helemaal afhankelijk van wat jij wilt stellen wij een bachata-optreden samen. Het kan hierbij gaan om een show van een duo of van een volledig team van wel 8 of zelfs 15 dansers. Een perfecte manier om een verjaardagsfeest, jubileum, bedrijfsfeest of ander soort bijeenkomst op te leven!

Bekijk ons YouTube kanaal voor een indruk wat voor show wij u kunnen bieden. Daarnaast vindt u hier nog meer voorbeelden van shows die wij in het verleden al hebben gegeven.

Een keer een van onze dansshows bijwonen of ons boeken voor een privéoptreden? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 085-0013435 of via het bovenstaande contactformulier. Bachata Passion vertelt je graag meer!

Join the passion!

Neem contact op met Bachata Passion