Bachata Passion: passie voor de bachata

Ons dansgezelschap is gepassioneerd over de bachata en biedt jou danslessen, workshops, bootcamps en shows. Spreading the passion!

Bachatalessen voor iedereen

Met alle passie en kennis die we in huis hebben verzorgen wij van Bachata Passion bachatalessen in Den Haag, Amsterdam, Tilburg en diverse andere locaties door heel Nederland. Kom langs op onze dansschool of vraag naar de mogelijkheden van een bachatadansles op locatie. Onze enthousiaste topdocenten staan al voor je klaar! Je bent met partner of gewoon in je eentje welkom. Plan een proefles in en ontdek of onze lessen iets voor je zijn.

Proefles inplannen

Dansles door heel Nederland

Een van de missies van Bachata Passion is het verspreiden van de bachata. Juist daarom geven wij bachatalessen door heel het land en zelfs op internationaal gebied. Dance Academy is onze dansschool in Den Haag, Amsterdam en Tilburg waar je elke dag van de week welkom bent. Daarnaast geven wij les bij Total Dance in Breda en bij Salsaventura in Rotterdam, Delft, Utrecht en Gouda. Met ons specialisme zijn wij de enige échte bachataschool van Nederland! Je bent bij ons met elke leeftijd van harte welkom. Daarbij maakt het niet uit of je nu alleen komt of al een danspartner hebt. Dankzij onze verschillende niveaus (beginner, intermediate en gevorderden) kan iedereen wel ergens terecht. Bachata is toegankelijk en leuk voor iedereen! Bovendien geven onze docenten je graag alle uitleg en begeleiding die je nodig hebt. Onze lessen zijn uitstekend gestructureerd door onze eigen ervaring, maar zijn ook gewoon gezellig. Een uniek moment om te leren dansen én andere mensen te ontmoeten!

Het is ook mogelijk om een bachata bootcamp bij ons te volgen. Tijdens deze bootcamp gaan we aan de slag met het verbeteren van jouw Bachata met nieuwe figuren, techniek, voetenwerk en muzikaliteit.  Blijf hier op de hoogte van deze bootcamps.

Bootcamps

Privédanslessen bachata

Aansluiten bij een les in onze bachatadansschool is echter niet de enige manier om de bachata te leren dansen of om je dansvaardigheden bij te schaven. Bachata Passion komt met alle plezier bij jou langs voor privéles! Ideaal wanneer je niet in de gelegenheid bent om naar een van onze dansscholen te komen of indien je gewoon behoefte hebt aan extra instructie om zo sneller te groeien. Of wat dacht je van het leren van een unieke openingsdans? Om te zorgen dat de bachatalessen goed op jouw wensen en niveau aansluiten, gaan we graag met jou in gesprek om alles te bespreken. Vervolgens verzorgen wij een privéles op maat!

Interesse in de bachata leren? Of wil je meer weten? Bel naar 085-0013435 of maak gebruik van het formulier bovenaan de pagina om in contact te komen met Bachata Passion. We staan je met alle plezier te woord!

Meer informatie

Join the passion!

Neem contact op met Bachata Passion