Bachata Passion: passie voor de bachata

Ons dansgezelschap is gepassioneerd over de bachata en biedt jou danslessen, workshops, bootcamps en shows. Spreading the passion!

Specialist in Bachata Sensual

Bachata Passion uit Den Haag is gespecialiseerd in de Bachata Sensual. Hier vertellen we je graag meer over wat de dansstijl inhoudt en hoe wij het toepassen in onze lessen, workshops en meer. Wij zijn opgeleid door de oorspronkelijke oprichters van deze dansvorm en bovendien met onze bachataschool helemaal uniek in Nederland!

Wat is Bachata Sensual?

Bachata Sensual is een bachatavorm die in Spanje is ontwikkeld door Korke Escalona en Judith Cordero. Korke wilde, meer dan 13 jaar geleden, meer gevoelens en passie kunnen uiten tijdens het dansen van de bachata. Daarom heeft hij verschillende bewegingen toegevoegd om de connectie en harmonie tussen de danspartners te versterken. De bachata dansen is, zoals de naam al doet vermoeden, bijzonder sensueel. Dat is tevens terug te horen in de muziek die erbij gedraaid wordt. Hier bij Bachata Passion werken wij doorgaans met elementen uit deze stijl. Omdat we de docentenopleiding bij de oprichters hebben gevolgd, ben jij ervan verzekerd dat we jou de juiste instructie geven. Uiteraard zijn we ook bekend met andere vormen van bachata, waaronder de traditionele Dominicaanse variant en onze eigen BP-stijl. Maar bovenal zijn wij dé partner voor Bachata Sensual in Den Haag!

Expertise én passie

Al onze kennis en passie zie je terug in onze danslessen, workshops en meer. Onze manier van lesgeven en het lesprogramma kenmerken zich door de duidelijke structuur en natuurlijk de goede sfeer. Niet alleen het goed aanleren van de Bachata Sensual, maar ook plezier staan bij ons namelijk centraal! Bovendien zijn wij dankzij onze expertise altijd goed in staat om in te spelen op jouw wensen en behoeften. Kun je een hoger niveau aan of doen we juist een stapje terug? En passen de huidige passen bij wat jij aankunt en wilt? Samen met jou kijken we naar wat je nodig hebt en zorgen we voor optimale instructie en de nodige gezelligheid.

Meer weten over Bachata Passion of je inschrijven voor een van onze diensten? Bekijk gerust de rest van de website of neem even contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 085-0013435 of door het formulier dat je bovenaan de pagina ziet staan in te vullen. Wij zijn hét adres voor Bachata Sensual in Den Haag én de rest van Nederland!

Join the passion!

Neem contact op met Bachata Passion